| Bajor hús receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet csont nélüli karaj 8 tojás 1 nagy doboz tejföl 15 dkg sajt liszt só 1 tk bors 1 tk paprika kakukkfű olaj Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, és besózzuk. A tepsi aljára pici olajat öntünk, hogy mindenhol elfedje. Egy tányérban összekeverjük a lisztet a borssal és a paprikával. Ebben megforgatjuk a húsokat, és a tepsibe fektetjük úgy, hogy ne fedjék egymást! Ezután a tojásokat felverjük, ízlés szerint teszünk bele sót, borsot, és kakukkfüvet. Majd hozzáadjuk a tejfölt is, és összekeverjük. Ezt a masszát ráöntjük a húsra, hogy mindenhol ellepje, és letakarjuk alufóliával. Előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és megszórjuk reszelt sajttal, majd még kb. 10 percig sütjük, hogy a sajt megpiruljon. sütési hőfok: 200 °C sütési mód: alul-felül sütés tepsi mérete: 20x30 cm Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Veronnie Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |