Tutireceptek.hu fejléc

Bajor perecleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:


-2közepes vöröshagyma
-2 evőkanálnyi olaj(vagy zsír)
-2 bajor perec (lehetőleg kissé szikkadt)
-másfél dl világos sör
-7db húsleves(lehet leveskockából is)
-só
-őrölt bors
- reszelt szerencsedió
-1 csokor metélőhagyma

Elkészítés:


Az egyik hagymát aprítsd finomra, és egy evőkanálnyi zsiradékon süsd üvegesre. Töltsd rá a sört, a húslevest, és főzd 10-15 percen át gyönge tűzön. Eközben a másik hagymát uborkagyalun gyaluld le, a fél cm vastagon felkarikázott perecet pedig szárazon pirítsd meg.
Ízesítsd a levest sóval,őrölt borssal, reszelt szerencsedióval, dobj bele a megsült hagymát, a megpirított pereckarikákat, és lefedve hagyd 5 percig dagadni. A tálalás előtt szórd bele a felaprított metélőhagymát.

Tanácsok:
Így csináld!


A receptet beküldte: Noxika(a kutyám)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor krumpli leves » Bajor rakott burgonya » Bajor savanyú pecsenye » Bajor májgombóc
» Bajor sült » Bajor labdapecsenye » Bajor pulykamell tekercs » Bajor csülök
» Bajor szelet » Friss kolbász bajor módra » Csirke bajorosan » Bajorsült
» Bajor vaníliakrém » Bajor kacsamell » Bajor szűzpecsenye » Bajor rakott hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.