| Bajor perecleves receptLevesek Hozzávalók: -2közepes vöröshagyma -2 evőkanálnyi olaj(vagy zsír) -2 bajor perec (lehetőleg kissé szikkadt) -másfél dl világos sör -7db húsleves(lehet leveskockából is) -só -őrölt bors - reszelt szerencsedió -1 csokor metélőhagyma Elkészítés: Az egyik hagymát aprítsd finomra, és egy evőkanálnyi zsiradékon süsd üvegesre. Töltsd rá a sört, a húslevest, és főzd 10-15 percen át gyönge tűzön. Eközben a másik hagymát uborkagyalun gyaluld le, a fél cm vastagon felkarikázott perecet pedig szárazon pirítsd meg. Ízesítsd a levest sóval,őrölt borssal, reszelt szerencsedióval, dobj bele a megsült hagymát, a megpirított pereckarikákat, és lefedve hagyd 5 percig dagadni. A tálalás előtt szórd bele a felaprított metélőhagymát. Tanácsok: Így csináld! A receptet beküldte: Noxika(a kutyám) Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |