| Bajor csülök receptHúsételek Hozzávalók: 4 evőkanál olaj, 2 teáskanál köménymag, 5 cikk fokhagyma, 2 db 80 dkg-os sertéscsülök, 1 teáskanál őrölt fekete bors, 1 teáskanál morzsolt majoránna, 3 dl sör. Elkészítés: A fokhagymát összezúzzuk, majd beleszórjuk a borsot, a majoránnát, a köménymagot, és meglocsoljuk az olajjal. Az egészet alaposan összekeverjük. A hús legvastagabb részén a csontig vágunk, majd a zsíros részén bevagdossuk. Az elkészített fűszeres páccal bekenjük, és a hűtőben néhány órán át, állni hagyjuk. Végül a húst grillen megsütjük, közben a maradék pácot rálocsolhatjuk. Kb. 10-15 perccel a sütés befejezése előtt, bekenjük a húst sörrel, így piros, ropogós lesz. Ekkor már tálalhatjuk is. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |