| Bajor kacsamell receptHúsételek Hozzávalók: 2 kacsamell 40 dkg savanyúkáposzta 1 vöröshagyma 1 alma 10 dkg füstölt szalonna 1 gerezd fokhagyma borókabogyó, borsikafű, só, bors Elkészítés: A kacsamellek bőrét bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, és a bőrör résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyúkáposztát összekevertjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel. A kacsamell köré rakjuk, a tetejét beborítjuk füstölt szalonna szeletekkel. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe toljuk. Végül a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonya illik hozzá. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |