Tutireceptek.hu fejléc

Friss kolbász bajor módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg lapocka, vagy comb,
2 kg zsírszalonna,
1 dl száraz vörösbor,
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld,
50 dkg gomba,
10 dkg só,
2 dkg őrölt fehér bors,
bél.

Elkészítés:
A gombát megfőzöm a petrezselymes vörösborban. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. Az összes hozzávalót összekeverem, hozzáadom még a fűszereket is, majd az egészet jól összekeverem. Betöltöm a bélbe, majd 10 cm-enként megcsavarom.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos kifli Emy módra » Túrós lepény nagyi módra » Csirkecsorba szerb módra » Sonkás-kolbászos tészta
» Csirke vadász módra » Kolbászos pogácsa » Almatorta Vigné módra » Bajor májgombóc
» Csirke Sztroganoff módra » Kolbászos penne » Csülök Maja módra » Fánk Emyke módra
» Lazac Dianna Lynn módra » Sertésszelet Ramsley módra » Kolbászleves » Palacsinta Ági módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.