Tutireceptek.hu fejléc

Csirke bajorosan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
15 dkg bacon
5 dkg vaj
1 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál zsemlemorzsa
só, őrölt bors
szegfűbors, reszelt szerecsendió

Elkészítés:
A szalonna felét vékony csíkokra vágjuk. Az alaposan megtisztított, megmosott és besózott csirkecombokat a szalonnacsíkokkal megtűzdeljük, majd egy szalonnaszeletekkel kibélelt tűzálló tálba fektetjük.
A fűszerekkel megszórjuk, a hosszúkás csíkokra szelt vöröshagymával beborítjuk, a vörösborral meglocsoljuk, a zsemlemorzsával meghintjük, és a vajat rámorzsoljuk.
Forró sütőben, saját levével időközben meglocsolva szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés palacsinta » Részeges csirke » Zöldborsós csirkemáj » Csirkerakottas
» Almás-tejszínes csirkemell » Csirkecomb citrommártásban » Kínai csirkeszárnyak » Csirkemell zabtésztában
» Aranyos csirke:-) » Mézes-narancsos csirke » Fűszeres tepsis csirke » Tepsiscsirke zöldborsóval
» Csirkehússal töltött alma » Kínai szezámmagos csirke » Csirkés-sonkás rizs » Mozarellás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.