| Bajor rakott hús receptEgytálételek Hozzávalók: 8 szelet karaj (más fajta hús is lehet) 2 kg burgonya 2 fej hagyma 5 dl tejföl 1 db tojás só fűszerkeverék Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük és félretesszük. Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy karikázunk, rátesszük a húsokat. A húsra rákarikázzuk a hagymát. Ráöntjük a tojással összekevert tejföl felét. Megint karikázunk rá burgonyát vagy reszelünk, és ráöntjük a tejföl másik felét. Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel. 200 fokon fólia alatt sütjük,majd levesszük és mikor piros a teteje kész.(kb:1,5 óra) A receptet beküldte: Lolita63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |