| Aszaltszilvával és karavánsajtal töltött pulykamell baconszalonnába göngyölve receptHozzávalók: 1 kg pulykamell 1-2 csomag baconszalonna 20 dkg aszaltszilva 10-15 dkg karavánsajt Elkészítés: A pulykamellet másfél ujjnyi széles csikokra vágjuk, a karavánsajtot ceruza vastagságura, 2 db aszaltszilvát és a karavánsajtot áttekerjük a pulykamellel,majd ellentétes irányban betekerjül a baconszalonnával is. Tüzálló tálba egymás mellé helyezzük,és sütőben addig sütjük,amíg a szalonna egyhén piros nem lesz./kb.30-40 perc,mennyiségtől függően/ Tanácsok: Karácsonyi és ünnepi vacsorának is kíváló,mert már akár egy nappal is hamarabb összeállítva hűtőben eltartható,és már csak a sütőbe kell tenni. Friss salátával,vagy majonézes burgonyával is laktató! NEM FELEJTETTEM EL FÜSZEREKET ÍRNI!A TÖLTELÉK ADJA AZ ÍZT! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: P.Anikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |