| Töltött libamell receptHúsételek Hozzávalók: 1 libamell 1 zsemle 1 vöröshagyma 1 csokor petrezselyem 1 tojás 1 evőkanál liszt zsír só, bors Elkészítés: A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk. Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet. A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük. Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |