| Töltött, göngyölt karaj receptHúsételek Hozzávalók: karaj szeletek főtt tojás füstölt szalonna szeletek hagyma szeletek sonka csíkok grill fűszersó bors só hústű Elkészítés: A karaj szeleteket kikloppfolom, befűszerezem. A kiterített hússzeletet megpakolom sonkacsíkokkal, tojás szelettel, hagymával. Feltekerem a hússzeletet, és megtűzöm, hogy ne jöjjön szét. Ugyanígy bánok a többi hússzelettel is. A végén minden gönygölt húsra szalonnát tekerek, és kivajazatlan tepsibe teszem. Egy pici vizet locsolok alá(kb. 1 dl), lefedem alufóliával, és sütőbe teszem kb. fél órára. Amikor a hús megpuhult, fólia nélkül visszateszem a sütőbe, és pirosra sütöm. Tanácsok: Nem szabad a húst nagyon kiszárítani, mert rágós lesz, bár a szalonna miatt nem szárad ki egyhamar. A 90 napos diéta húsnapján igen ízletes falat :D Aki szereti, az gombát is tölthet bele, hagymán megpárolva. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: Nívea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |