| Ánizsos sajtkrémmel töltött pulykamell receptHúsételek Hozzávalók: Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet (20 dkg-os) pulykamellfilé 10 dkg vaj 2 tojás 20 dkg ementáli sajt 10 dkg liszt 10 dkg morzsa 3 dl étolaj finomított só ánizsmag szerecsendió-virág a körethez: burgonyafánk 2 alma 1 tubus tormás majonéz Elkészítés: A pulykamellet a hártya mentén vágd ketté, és sózd le. A reszelt ementáli sajtot keverd össze a megolvasztott vajjal, egy kevés sóval, a darált ánizsmaggal és a szerecsendió-virággal, majd töltsd bele a pulykamellekbe. A tekercseket lisztbe, tojásba és morzsába forgatva bő, forró olajban süsd ki. Tálra téve, apró darabokra vágott almával elkevert tormás majonézzel és burgonyafánkkal kínáld. A receptet beküldte: Gvivike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |