| Töltött franciakenyér receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 2 tojás 20 dkg ementáli sajt 15 dkg főtt sonka 1 csemegeuborka 10 dkg vaj 20 dkg krémsajt 1 teáskanál só 1 teáskanál mustár fél teáskanál fehérbors 1 bagett, vagy franciakenyér Elkészítés: A tojást keményre főzzük és apró kockára vágjuk. Lereszeljük a sajtot, a sonkát és az uborkát is apró kockára vágjuk. A vajat a krémsajttal és a fűszerekkel habosra keverjük, mustárral ízesítjük. Minden hozzávalót összekeverünk és megkenjük a kettévágott bagettet. Hűtjük, vagy alufóliába csavarva 20 percig sütjük 200 fokon. Karikákra felszeleteljük és tálaljuk. Tanácsok: 4 személyre van a recept. Egy adag 1020 kalóriát tartalmaz. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 4080 kcal A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |