Tutireceptek.hu fejléc

Töltött Gomba recept

Kategória:
 Köretek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
12 nagyfejű (2.5-4 centiméteres) friss gomba
2 ek. vaj
2 ek .apróra vágott vöröshagyma
5 dkg zsemlemorzsa
fél kk. száritott petrezselyem
fél kk.olasz fűszerkeverék.

Elkészítés:
A gombákat megtisztitjuk,száraikat kivesszük. A kalapokat félre tesszük.Kis tálban összekeverjük a vajat,a vörörhagymát,és az apróra vágott szárakat.Lefedjük,és magas fokozaton,1-1,5 percig fözzűk,amig a vaj megolvad és a gombaszár megpuhul.Hozzákeverjük a zsemlemorzsát,petrezselymet,és az olasz füszerkeveréket.A keveréket a gombakalapokba töltjük ,és jól lenyomkodjuk.Egy papirtörölközővel letakart tányéron körbe elhelyezzük őket,és 1-1,5 percre betesszük a mikrosütőbe,magas fokozatra.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fennséges töltött husi » Töltött ostya 2. » Tepsis hagymás gomba » Gombás kínai kel
» Gombafasírt » Zöldséges gombakrémleves » Fűszeres rakott gomba » Töltött kovászos uborka
» Gombás töltött csirke » Gombával töltött krumpli » Pirított csirke gombával » Gombás-zöldborsós spagetti
» Gombaropogós » Sajtos töltött csirkemell » Gombapörkölt paleosan » Gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.