Tutireceptek.hu fejléc

Töltött Gomba recept

Kategória:
 Köretek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
12 nagyfejű (2.5-4 centiméteres) friss gomba
2 ek. vaj
2 ek .apróra vágott vöröshagyma
5 dkg zsemlemorzsa
fél kk. száritott petrezselyem
fél kk.olasz fűszerkeverék.

Elkészítés:
A gombákat megtisztitjuk,száraikat kivesszük. A kalapokat félre tesszük.Kis tálban összekeverjük a vajat,a vörörhagymát,és az apróra vágott szárakat.Lefedjük,és magas fokozaton,1-1,5 percig fözzűk,amig a vaj megolvad és a gombaszár megpuhul.Hozzákeverjük a zsemlemorzsát,petrezselymet,és az olasz füszerkeveréket.A keveréket a gombakalapokba töltjük ,és jól lenyomkodjuk.Egy papirtörölközővel letakart tányéron körbe elhelyezzük őket,és 1-1,5 percre betesszük a mikrosütőbe,magas fokozatra.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött pulyka Éva módra » Gombás sertésnyelv » Fokhagymás-gombás spagetti » Töltött gombafejek rántva
» Mákkal töltött gombóc » Sajttal töltött körte » Gombás cukkini » Töltött cukkini gazdagon
» Cserkész töltött burgonya » Finom töltött kifli » Gombás rakott csikemell » Gombás cukkini 2
» Töltött kifli 2. » Gombás pástétom » Gombaropogós » Töltött, rántott gomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.