| Áfonyás pezsgőkrém receptItalok, koktélok Hozzávalók: 425 g lecsöpögtetett konzerváfonya, plusz valamennyi a tálaláshoz 4 tojássárgája 2 evőkanál cukor 1/4 bögre pezsgő vagy gyöngyöző fehérbor házi készítésű omlós sütemény a tálaláshoz Elkészítés: Kanalazzuk az áfonyát kelyhekbe vagy kis tálkákba, majd tegyük a hűtőbe. Közepes lángon, gőz fölött keverjük ki a tojássárgáját a cukorral, valamit a pezsgővel, míg a massza besűrűsödik, s könnyű és habos lesz. Öntsük az áfonyára a pezsgőkrémet, s a házi készítésű omlós süteménnyel azonnal tálaljuk. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Adrienn85 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |