| Zsengés borsó tojásosan receptZöldséges ételek Hozzávalók: 8 tojás 30 dkg borsó 20 dkg föröshagyma 6 dkg vaj 5 dl tej 2 evőknál liszt só, bors, vegeta 2 evőkanál apróravágott petrezselyem 1 evőkanál apróravágott kapor Elkészítés: A tojásokat megfőzzük 8 percig. Hidegvízzel öblítjük és megpucoljuk. A hagymát apróravágva megpirítjuk, megszórjuk a lisztel és hagyjuk rotyogni. Öntsük hozzá a tejet, forraljuk fel. Ízesítsük a fűszerekkel. Főzzük 5 percig és adjuk hozzá a borsót és főzzük tovább 5 percig. A kaprot és a petrezselymet rászórjuk. A tojásokat felszeleteljük és belekeverjük. Elkészítési idő: 35 perc Kalóriatartalom: 1816 kcal A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |