| Zőldborsós párizsiszelet receptHúsételek Hozzávalók: sertéskaraj,vagy pulykamell,vagy csirkemell 6szelet,tojás-liszt-víz keverék fűszerezve,olaj, a kisütéshez.Zőldborsó fél kiló,kicsi só , vegeta,bors, kicsi cukor. Elkészítés: A húsokat vékonyra verjük,befűszerezzük,a palacsintatésztába mártva kisütjük.Közben megfőzzük a borsót annyi vízben, amennyi épp ellepi.Kicsi cukor ,kicsi só.Ha kisült az összes hús, kiöntjük az olajat, belepakoljuk a kisütött húsokat,és a megfőtt borsót ráöntjük a levével együtt, pár percre visszarakjuk a lángra.Majd fedővel lefedve 10-15 percig állni hagyjuk.Párolt rizs, és barackbefőtt illik hozzá. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: - kcal A receptet beküldte: kelebell Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |