Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsó leves variáció recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
fél kg zsenge borsó, 2 szál répa, 1 szál fehérrépa, 1 csokor petrezselyem, 3 evőkanál olaj, 2 evőkanál liszt, só, ízlés szerint cukor.

Elkészítés:
A borsót, a karikára vágott zöldséget és a finomra vágott petrezselymet olajon megpároljuk, liszttel meghintjük. Felengedjük vízzel, és puhára főzzük. Tojásos galuskát főzünk bele.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós köles » Mentás zöldborsó krémleves » Lencseleves virslivel » Kolbászos fejtettbableves
» Görcs leves » Sajtos fokhagymaleves » Kókuszos sütőtök leves » Spárgakérmleves
» Tárkonyos hagymaleves » Finom frankfurti leves » Hűsítő dinnyekrémleves » Kolbászos leves
» Káposztás halleves » Tojásleves 2 » Hideg rebarbaraleves » Aszaltszilva-krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.