Tutireceptek.hu fejléc

Zselébe zárt gyümölcsök recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 csomag átlátszó tortazselé por,40dkg eper,30dkg sárgabarack befőtt,

Elkészítés:
A tortazseléport az előírás szerint el készitjük.Az epret meg mossuk ,ki csumázzuk.A szemeket először félbe majd további 2-3 darabra vágjuk. A sárgabarackbefőttet le csöpögtetjük,az eperhez hasonló nagyságúra vágjuk.4 egyszemélyes puding formában el osztjuk a gyümölcsöket,majd zselét rámerjük.A tálkákat többször megrázzuk hogy a zselé minden hová befolyon.Hütőszekrényben kocsonyásodni hagyjuk.Tálaláskor a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártjuk,majd a kész kocsonyákat tányérra boritjuk.

Tanácsok:
díszítéshez. tejszínhabbal díszitjük! finom italhozá félszáraz rosé pezsgő

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos gyümölcsök » Csokiba mártott gyümölcsök » Fahéjkrém gyümölcsökkel » Forralt bor gyümölcsökkel
» Bólé vegyes gyümölcsökből » Kocsonyás gyümölcsök » Banános tekercs(Kata-féle) » Tigris Kifli
» Csokoládés diókocka » Bosziujjak » Almás Morzsa » Mandarinos piskótatorta
» Raffaello -krémes sütemény » Rumos-mazsolás diótorta » Mogyorós-kókuszos rolád » Almás-mogyorós muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.