Tutireceptek.hu fejléc

Bólé vegyes gyümölcsökből recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
20 dkg meggybefőtt,
20 dkg őszibarackbefőtt,
15 dkg eper,
15 dkg ribizli,
1 dl konyak,
1 dl Maraschino likőr,
7 dl száraz fehérbor,
7 dl száraz pezsgő

Elkészítés:
A befőtteket bóléstálban összekeverjük, hozzáadjuk a ribizlit és az epret. Ráöntjük a konyakot, a likőrt és a bort, majd egy órára hűtőszekrénybe tesszük. Fogyasztás előtt felöntjük a lehűtött pezsgővel.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Feta sajtos vegyessaláta » Téli vegyes saláta » Hideg vegyes gyümölcsleves » Tojásos vegyes saláta
» Vegyes leves » Vegyes grill » Vágott, vegyes savanyúság » Vegyes disznósajtsaláta
» Vegyes zöldköret fóliában » Japán vegyestál » Vegyes gyümölcskrémleves » Galyasági vegyes pörkölt
» Vegyes gombasaláta télire » Vegyessaláta köményesen » Vegyes erdei gombasaláta » Vegyes gyümölcsös torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.