Tutireceptek.hu fejléc

Forralt bor gyümölcsökkel recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 db alma
2 db narancs
1 l félédes vörösbor
szegfűszeg
fahéj
néhány szem mazsola
néhány szem mandula
rum ízlés szerint

Elkészítés:
A gyümölcsöket kisebb darabokra vágjuk és a többi hozzávalóval együtt a vörösborhoz adjuk,tegyük fel melegedni, forráspontig hevítjük ,de nem forraljuk.15 percig állni hagyjuk,hogy az ízek összeérjenek.
Poharakba töltve,melegen tálaljuk!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Forralt bor (csípős ) » Chilis forralt bor » Forralt bor I. » Forralt vörös áfonyás tea
» Ütős forralt bor » Gyümölcsös forralt bor » Glögg (forralt bor) » Mandulás forralt bor
» Palacsinta forralt borban » Fahéjkrém gyümölcsökkel » Fehér forralt bor » Forralt fűszeres cider
» Humpty dumpty » Peach Royal » Házi banánlikőr » Áfonyás-ribizlis hűsítő


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.