| Zöldségekkel párolt csukafilé receptHalas ételek Hozzávalók: 4 csukafilé (darabja 18-20 dkg) 2 gerezd fokhagyma 1 sárgarépa fél szár angol zeller 1-1 színes paprika só bors fehérbor kapor petrezselyemzöld Elkészítés: A csukafilét sóval, őrölt borssal, apróra vágott kaporral, petrezselyemmel és egy kevés zúzott fokhagymával fűszerezzük, fehérborral és citromlével meglocsoljuk. A zöldségeket feldaraboljuk: a keményebbeket vékonyabbra, a könnyebben puhulókat vastagabbra vágjuk, hogy egyszerre puhuljanak készre a fóliában. Alufóliára tesszük a zöldségeket, a hal fűszereivel ízesítjük, rátesszük a halat. Így a halról lecsurgó ízek a zöldségekre kerülnek. A fóliát lezárjuk, majd az egészet 160 fokos sütőben készre pároljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |