| Zöldborsós szelet receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg csirkemell (sertéscomb is jó) 30 dkg zöldborsó (friss, konzerv vagy mirelit) Fűszerek: só, bors, fokhagyma, mustár,(a húsra) 2 kk ételízesítő, 1 kk paradicsompüré, petrezselyem Elkészítés: A húsból vékony szeleteket vágunk, befűszerezzük, kevés olajon hirtelen kisütjük, ráöntjük a zöldborsót (ha konzerv lehet lével együtt, egyébként kevés vizet is adunk hozzá). Beletesszük az ételízesítőt, a paradicsompürét és puhára pároljuk. Végül jó sok apróra vágott petrezselymet adunk hozzá. Tanácsok: Önmagában vagy bármilyen kedvelt körettel tálalható. Nem próbáltam még más zöldséggel, de hajrá vállalkozó kedvűek :-) Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: 'szti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |