Tutireceptek.hu fejléc

Borsos szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 marhafelsál szelet
olaj vagy zsír
1 kis fej vöröshagyma

bors

Elkészítés:
Megpirítjuk a kockákra vágott hagymát a zsiradékon, megforgatjuk rajta a kivert hússzeleteket, mindkét oldalukat megpirítjuk, annyi vízzel öntjük fel, hogy félig ellepje és fedő alatt puhára pároljuk.. Ekkor megsózzuk és alaposan megborsozzuk és még főzzük egy keveset. Rövid lére pároljuk.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-barackos csodaszelet » Csíkos szelet sütés nélkül » Kijevi szelet » Rózsaszelet
» Üdítő szelet » Isteni szeletek » Meggyes-kefíres szelet » Habszelet
» Savanyú sertésszeletek » Mami szelet » Málna szelet » Rezgő szelet
» Joghurt szelet » Zöldborsós-mandulás rizs » Habos kakaós szelet » Barackos szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.