| Petrezselymes sertésszelet receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet karaj só 1 cs. petrezselyemzöld 1 kávéskanál mustár őrölt bors 4 evőkanál tej 5 dkg reszelt sajt Elkészítés: A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Tűzálló tálba rakjuk és rákenjük a következőképpen elkészített keveréket: 1 cs. apróra vagdalt petrezselyemzöld, 1 kávéskanál mustár, ízlés szerint őrölt bors, hússzeletenként számítva 1-1 ek. tej, kevés reszelt sajt. Forró sütőben átsütjük. Először letakarva, majd ha puha, takarás nélkül egy picit pirítjuk. Tanácsok: 15-20 perc alatt megpuhul. Burgonyapürével és salátával tálaljuk. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |