Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros marhatokány vargányagombával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg marhahús
2 fej vöröshagyma
10 dkg húsos szalonna

bors
8 levél zsálya
fél liter vörösbor
2 darab közepes vargánya

Elkészítés:
Az apróra vágott szalonna zsírján aranysárgára pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Rátesszük a lehártyázott, csíkokra vágott marhát, sóval, borssal és laskára vágott zsályalevéllel fűszerezzük.
Ha van, megszórjuk finomra őrölt szárított vargánya porral.
Meglocsoljuk vörösborral, és mérsékelt lángon puhára pároljuk.
Mielőtt teljesen elkészülne, hozzátesszük a kis kockákra vágott erdei gombát, és együtt készre főzzük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros gombapörkölt » Vörösboros kacsamell » Vörösboros nyúlgerinc » Vörösboros csirke
» Vörösboros csirkeragu » Vörösboros csülökgulyás » Vörösboros szilva » Vörösboros puncstorta
» Meggyleves vörösboros » Vörösboros szederdzsem » Vörösboros szarvaspörkölt » Vörösboros máj
» Gombás vörösboros tokány » Vörösboros sonkakocsonya » Vörösboros zselé » Vörösboros puncs 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.