| Vörösboros marhatokány vargányagombával receptEgytálételek Hozzávalók: 70 dkg marhahús 2 fej vöröshagyma 10 dkg húsos szalonna só bors 8 levél zsálya fél liter vörösbor 2 darab közepes vargánya Elkészítés: Az apróra vágott szalonna zsírján aranysárgára pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Rátesszük a lehártyázott, csíkokra vágott marhát, sóval, borssal és laskára vágott zsályalevéllel fűszerezzük. Ha van, megszórjuk finomra őrölt szárított vargánya porral. Meglocsoljuk vörösborral, és mérsékelt lángon puhára pároljuk. Mielőtt teljesen elkészülne, hozzátesszük a kis kockákra vágott erdei gombát, és együtt készre főzzük. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |