Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg kacsamell
2 dl paradicsmlé
kevés olívaolaj
1 db vöröshagyma
2 evőkanál méz

bors
vörösbor

Elkészítés:
A tisztított kacsamellet csíkokra vágjuk.Az apróra vágott hagymát olívaolajon megpároljuk,hozzáadjuk a kacsamellet,majd a paradicsomlét,mézet ,sót, borsot.
Pár perc pirítás után,felöntjük a vörösborral,és lassú tűzön lefedve készre pároljuk.
Körete lehet rizs,vagy burgonyalepény.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros szilva » Vörösboros eperleves » Almás-sajtos kacsamell » Vörösboros puncs 2
» Vörösboros málnakrémleves » Vörösboros máj » Brokkolis kacsamell » Kacsamell hagymasalátával
» Vörösboros csülökgulyás » Vörösboros hagymás tojás » Dunántúli vörösboros karaj » Vörösboros puncstorta
» Ropogós kacsamell » Gombás vörösboros tokány » Gombás-vörösboros gulyás » Vörösboros sonkakocsonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.