| Toroskáposzta receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg oldalas (jo husos) 2 kg savanyukaposzta (apro) 2 darab nagy fej hagyma so, bors, etelizesito, pirospaprika, orolt komeny,olaj Elkészítés: Elokeszites: A hust kicsontozom, kozepes kockakra vagom. A hagymat felapritom. A kaposztat hideg vizben atmosom es jol kicsavarom. Fozes: Egy nagyobb edenyben, olajon megdinsztelem a hagymat, beleteszem a hust meg a csontokat es feheredesig piritom. Ekkor kerulnek bele a fuszerek, atkavarom es vizzel felengedem. Mikor mar majdnem kesz, johet a kaposzta, jol osszedolgozom (esetleg utannafuszerezek) es fedo alatt keszre fozom. Tanácsok: Puha kenyerrel es sok tejfollel talalom. Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |