Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi toroskáposzta 1. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg savanyú káposzta,
2 kg császárvég, vagy más zsíros hús,
2 kg sertésfarok,
4-5 nagyobb fej hagyma,
őrölt bors,
paprika,
só.

Elkészítés:
Egy fazékban lerakok egy sor savanyú káposztát, erre egy sor karikára vágott hagymát, majd a kockákra vágott húst, megszórom paprikával, borssal, sóval.
A rétegezést addig végzem, míg a hozzávalók tartanak.
A tetejére káposzta kerüljön.
Vizet nem öntök alá, hiszen a sózott hús levet enged.
Közben nem kevergetem, csak rázogatom.
Alacsony lángon (lángelosztó) kb 3 óra alatt lesz kész.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi zúzapörkölt » Alföldi tészta » Alföldi öreglebbencs » Alföldi húsgombóc
» Alföldi füstölt disznósajt » Alföldi zöldségleves » Alföldi húsgombóc recept » Alföldi pacalleves
» Alföldi betyárleves » Alföldi tüskéshús » Alföldi leves » Alföldi rakottas
» Alföldi toroskáposzta » Alföldi pulykaraguleves » Alföldi finom kenyér » Alföldi pásztorhús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.