Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göcseji sertéspecsenye » Cipóban sült pecsenye » Vargányás szűzpecsenye » Bajor savanyú pecsenye
» Cigánypecsenye tarjából » Zsiványpecsenye » Zöldbabos aprópecsenye » Gyors aprópecsenye
» Mézes libapecsenye » Ors-féle cigánypecsenye » Mandarinos sertéspecsenye » Mustáros töltött pecsenye
» Falusi pecsenye » Böllérpecsenye » Fogolypecsenye borókával » Sajtos szűzpecsenye.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.