Tutireceptek.hu fejléc

Böllérpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
10 dkg füstölt szalonna
30 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
1 tojás

bors
1 evőkanál majoranna

Elkészítés:
A szalonnát kockára vágjuk,a zsírját kiolvassztjuk,majd ebben a zsírban átsütjük a kockára vágott májat.
A combot szeletekre vágjuk,enyhén kiklopfoljuk.A sült májat ledaráljuk és hozzákeverjük az apróra vágott vöröshagymát és a fűszereket.1 tojást keverünk hozzá és a maradék zsiradékot. Ezzel a töltelékkel megkenjük a húsokat,felgöngyöljük,fogpiszkálóvalösszetűzzük.Kevés olajban minden minden oldalát aranybarnára sütjük.
Friss salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis vadas csirkemell » Ünnepi tenkes szelet » Pulykamell Wellington módra » Dióban sült csirkecomb
» Azték csirke főzve » Kukoricás sajtos sonkás husi » Tejfölös hús házi nokedlivel » Fokhagymás nyúlcomb
» Hagymás hús kínai módra » Vörösboros csirke » Mézes csülök » Pulykamell sajtmártással
» Csirkés-sonkás rizs » Csirkemell eperrel » Gombás sertésnyelv » Alföldi zúzapörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.