| Zsiványpecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 40 dkg sovány sertéscomb vagy marhahátszín, 20 dkg húsos szalonna, 4 nagy burgonya, 4 nagy vöröshagyma, 2 zöldpaprika, 1 kiskanál grill steak fűszersó Elkészítés: A húst megmossuk, fél centi vastag szeletekre vágjuk. A szalonnát hasonló nagyságúra, csak vékonyabbra szeljük. A meghámozott burgonyát és a hagymát fölkarikázzuk. A paprikát kicsumázzuk, és a hús illetve a szalonna méretére daraboljuk. Ezeket váltakozva nyársra fűzzük úgy, hogy a két végére hús kerüljön. Megfűszerezzük, és parázsló faszén fölött forgatva, 25 perc alatt ropogósra sütjük. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |