Tutireceptek.hu fejléc

Zsiványpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sovány sertéscomb vagy marhahátszín,
20 dkg húsos szalonna,
4 nagy burgonya,
4 nagy vöröshagyma,
2 zöldpaprika,
1 kiskanál grill steak fűszersó

Elkészítés:
A húst megmossuk, fél centi vastag szeletekre vágjuk. A szalonnát hasonló nagyságúra, csak vékonyabbra szeljük. A meghámozott burgonyát és a hagymát fölkarikázzuk. A paprikát kicsumázzuk, és a hús illetve a szalonna méretére daraboljuk. Ezeket váltakozva nyársra fűzzük úgy, hogy a két végére hús kerüljön. Megfűszerezzük, és parázsló faszén fölött forgatva, 25 perc alatt ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsiványpecsenye nyárson » Bolgár zöldbabos csirke » Marhahús kapormártással » Csirkebrassói
» Erdélyi borsos tokány » Lengyel vágott hús » Mustáros tarjaszeletek » Tejben sült tarjaszelet
» Zöldborsós csirkeragu » Oldalas másként » Serpenyős káposzta » Fasírt alaprecept
» Joghurtos-kekszes csirke » Bomba á' lá Brigitta » Reszteltmáj velővel » Tejfeles bárányragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.