| Töltött tok receptHalas ételek Hozzávalók: Hozzávalók 5 személyre: * 5 szelet tokhal filé * 4 dkg feta sajt * 4 dkg trappista sajt * 5 db áztatott zsemle * 3 db tojás * 2 dkg vöröshagyma * 2 db tv paprika * 2 db paradicsom * 1 dkg zsemlemorzsa * só * őrölt feketebors Elkészítés: A tokhal filét besózzuk, majd kiolajozott tepsibe fektetjük, és állni hagyjuk. Elkészítjük a tölteléket: A zsemléket vízben beáztatjuk és kinyomkodjuk. Ehhez teszünk apróra vágott paprikát, paradicsomot, vöröshagymát és feta sajtot. Belekeverjük a tojást, és sózzuk, borsozzuk. A tölteléket jól összegyúrjuk, és a besózott halszeletek tetejére tesszük. Trappista sajtot reszelünk még rá, és sütőbe tesszük. 200 °C fokon 30-40 percig sütjük. A receptet beküldte: jozsó51 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |