Tutireceptek.hu fejléc

Csornai töltött paprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
10 dkg darált hús
10 dkg gomba
10 dkg zsir
2 db vöröshagyma

bors
füszerpaprika
petrezselyem
1 dl tejfől

Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra verjük, és sózzuk, a gombát kevés zsiron megpárolojuk, hozzáadjuk a húst és füszerezzük.Jól eldolgozzuk, és a hús szeletek egyik felére tesszük, ráhajtjuk a másik felét, hústüvel rögzitjük, és forró zsirban a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
A húst kiszedjük a zsirban a hagymát megpároljuk, paprikával felengedjük, egy kevés vizzel, visszatesszük a húsokat, és fedőalatt puhára pároljuk,majd ráöntjük a tejfőlt de nem keverjük csak rázogatjuk.

Turós galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros harcsapaprikás » Lecsóval töltött karaj » Paprikás csiga » Háromszínű paprikasaláta
» Töltött dagadó erdélyiesen » Töltött alma » Töltött karaj » Töltött ostya 2.
» Töltött rántotta » Almás töltött virsli » Ünnepi töltött pulyka » Padlizsánpaprikás
» Gombával töltött sonka » Amerikai töltött fasirt 2 » Paprikás krumpli » Galyasági töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.