| Csornai töltött paprikás receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet sertéskaraj 10 dkg darált hús 10 dkg gomba 10 dkg zsir 2 db vöröshagyma só bors füszerpaprika petrezselyem 1 dl tejfől Elkészítés: A hússzeleteket vékonyra verjük, és sózzuk, a gombát kevés zsiron megpárolojuk, hozzáadjuk a húst és füszerezzük.Jól eldolgozzuk, és a hús szeletek egyik felére tesszük, ráhajtjuk a másik felét, hústüvel rögzitjük, és forró zsirban a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A húst kiszedjük a zsirban a hagymát megpároljuk, paprikával felengedjük, egy kevés vizzel, visszatesszük a húsokat, és fedőalatt puhára pároljuk,majd ráöntjük a tejfőlt de nem keverjük csak rázogatjuk. Turós galuskával tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |