Tutireceptek.hu fejléc

Töltött kínai kel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 db kínai kel,
10 dkg vaj,
15 dkg paradicsom,
10 dkg parmezán,
6 db tojás,
2 cikk fokhagyma,
só,őrölt kömény,petrezselyem.

Elkészítés:
A káposztákat hoszában ketté vágjuk,a közepén lévő zsenge leveleket kivájjuk és apróra vagdaljuk.Torzsáját is kivágjuk,de ügyeljünk arra,hogy a kel ne essen szét.Sóval meghintjük és néhány percig állni hagyjuk.A paradicsomot leforrázzuk,azonnal hideg vízbe tesszük,héját lehúzzuk.Magvait óvatosan kinyomkodjuk(ezt nem használjuk fel),húsát apró kockákra daraboljuk.
Töltelék:Serpenyőben hevített kevés vajon üvegesre pirítjuk az apróra vagdalt kelleveleket,sóval,köménnyel,zúzott fokhagymával,petrezselyemmel ízesítjük.Tűzről levéve hozzákeverjük a paradicsomot,4 keményre főtt kockára vágott tojást és két nyers tojást.Az előkészített kelt kivajazott tepsibe tesszük,közepét megtöltjük,tetejére vajdarabkákat teszünk,reszelt sajttal megszórjuk,közepes forró sütőben (130-150 C-fokon)megsütjük.

Tanácsok:
Jóétvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai kelkáposzta főzelék » Gombás töltött kifli » Túróval töltött fánk » Túróval töltött burgonya
» Fincsi töltött padlizsán » Fetával töltött paradicsom » Kinaikel saláta gazdagon » Töltött csiga
» Töltött csirke krumplival » Csirkemáj kínai módra » Falusi töltött zsemle » Finom töltött kifli
» Fennséges töltött husi » Húsos töltött gomba » Hússal töltött patiszon » Töltött cukkíni....


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.