| Galyasági töltött tojás receptTojásételek Hozzávalók: 10 db. keményre főzött és tisztított tojás, só, őrölt fehér bors, 10 dkg. kenőmájas, 1 evőkanál mustár, 2 evőkanál majonéz, néhány szál zöldpetrezselyem Elkészítés: A tojásokat félbe vágjuk, a sárgáját kiszedjük és tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a kenőmájast, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a mustárt is. Alaposan - habosra - keverjük, majd a töltelékkel megrakott tojásokat 3O percig hűtőbe tesszük. Tálalása előtt majonézzel bőven meglocsoljuk. Tanácsok: Ha fő ételként kínáljuk, akkor párolt rizst adjunk hozzá. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |