| Juhsajttal töltött paprika receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 4 nagy piros paprika, 20 dkg Feta sajt, 2 db tojás, 1 csomó petrezselyem zöld, fekete bors, 6 evőkanál olíva olaj, 2 evőkanál borecet. Elkészítés: A paprikákat megmosom és egy hosszanti vágással egyik oldalon, megnyitom őket. A paprikákat óvatosan kimagozom és kiöblítem. Sós vizet forralok és a paprikákat 10 percig előfőzöm, hideg vízzel leöblítem és lebőrözöm. Konyhai törlőpapírral leitatom a nedvességét. A fetát egy tálban villával összenyomkodom, belekeverek két felvert tojást. A petrezselyem zöldet megmosom, szárazra rázom, apróra vágom és a felét egy csipetnyi borssal a sajthoz keverem. Ezzel töltöm meg a paprikákat. Egy serpenyőben olíva olajt közepes hőfokra hevítek és a paprikákat abban forgatva tíz percig sütöm. A paprikákat lecsepegtetem, egy tányérra helyezem, meglocsolom az ecetel és megszórom a maradék petrezselyem zölddel. Kenyérrel és borral tálalom. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |