| Töltött zsemle - 2 receptEgytálételek Hozzávalók: 6 zsemle 15 dkg párizsi 15 dkg sajt 1 nagy doboz tejföl fokhagyma só bors ételízesítő Elkészítés: A zsemle tetejéből levágunk egy kis kalapot, hogy egy lyukat kapjunk. A lyukon keresztül kivájjuk a belsejüket, összetépkedjük, beletesszük egy tálba. A párizsit apró kockára vágjuk, szintén mehet a tálba, hozzá csatlakozik a lereszelt sajt fele, a nagy doboz tejföl, ízlés szerint zúzott fokhagyma, majd ízesítjük, sóval borssal, ételízesítővel. Visszatöltjük az üres belsejű zsemlékbe, tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, majd mehetnek a sütőbe míg szép pirosra nem olvas a tetején a sajt. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: dincike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |