Tutireceptek.hu fejléc

Tejfeles gombás húsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bármilyen kockára vágott hús
3 dl fejfel
1 evőkanál vegeta
30 dkg gomba
bors, só
1 evőkanál liszt
1 cs. petrezselyem








evőkanál liszt

Elkészítés:
A húst, gombát, vegetát és a kockára vágott gombát annyi vizzel öntünk fel hogy ellepje mikor meg pulultak csinálunk egy tejfeles habarást és ráöntjük friss petrezselyemmel meg hintjük és felforraljuk.
Kifőtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás hablepény » Gombás rakott csirkemell » Gombás tengeri hal » Gombás csirke 2
» Gombás sárgaborsóleves » Tojásos-gombás krumpli » Gombás rakott tál sütőben » Sonkás-gombás rétes
» Gombás aprólékleves » Gombasaláta » Tészta tejfeles öntettel » Olasz gombás csirke
» Gombás zúzaragu » Gombás zöldséges ragu » Gombás-orsó » Gombás-sajtos krumplitál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.