Tutireceptek.hu fejléc

Gombás zúzaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg zúza

15 dkg gomba

1 fej vöröshagyma

zsír vagy olaj

1 kis pohár tejföl



pirospaprika

Elkészítés:
A megtisztított zúzát feldaraboljuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük. A hagymát kockára vágva zsiradékon megfuttatjuk, megszórjuk a pirospaprikával, belekeverjük a zúzát. Sózzuk, és kevés vizet öntve alá majdnem puhára pároljuk. Mikor a zúza már majdnem puha, belekeverjük a szeletelt gombát, készre főzzük, majd belekeverjük a tejfölt, egyet még rottyantunk rajta. Galuskával tálaljuk.

Tanácsok:
Egyszerű,olcsó és finom


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-gombás tészta » Rókagombás csirkemell » Gombás csülök » Gombás virslisaláta
» Shiitake gombás spagetti » Gombás töltött kifli » Gombás sertésragu » Gombás bejgli
» Gombás csirke » Sajtos-gombás halfilé » Rakott gombás omlett » Gombász-tészta
» Gombás kölesrizottó » Tejfölös, gombás nyelv » Gombás-zöldborsós spagetti » Gombás rakott csirkee


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.