| Gombás sárgaborsóleves receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: Nyersanyagok: 10 dkg sárgaborsó 1 kiskanál só pótló 1 l víz 10 dkg apróra vágott gomba 5 dkg kókuszvaj vagy 2-3 evőkanál olaj vágott zöld 10 dkg szárazon pirított zsemlekocka Elkészítés: A sárgaborsót a vízben a só pótlóval pépesre főzzük, majd turmixgéppel vagy szitán keresztül átpasszírozzuk. A kókuszvajon vagy az olajon megpirítjuk a gombát, majd az átpasszírozott sárgaborsópüréhez adjuk, és együtt készre forraljuk. Tálaláskor díszíthetjük vágott zölddel. Dúsításhoz szárazon pirított zsemlekockát adhatunk. A receptet beküldte: norci78 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |