Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tengeri hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg tonhal
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg reszelt sajt

bors
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A halat és a gombát nagyobb kockára vágjuk.Felhevített margarinban először a gombát majd a halat megpirítjuk sóval borssal fűszerezzük.Megszórjuk liszttel kis ideig tovább pirítjuk majd hozzáöntjük a tejszínt,megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és jól felforraljuk.Az elkészült ragut kimargarinozott jénai tálba öntjük megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rokfortos tengeri hal » Gombaszósz » Gombás keltorta » Gombás-tejszínes szendvics
» Gombás töltött kenyér » Gombás hablepény » Tejfölös gombás csirkecomb » Gombás kaszinótojás
» Sajtkrémes-gombás levél » Hagymás tengeri saláta » Gombás kocka 2. » Gombás csirkemájragu
» Gombás-tejfölös hús » Gombás palacsinta » Sonkás gombás penne » Tejszínes gombás teszta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.