Tutireceptek.hu fejléc

Sült libacomb mustáros-fokhagymásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 közepes db libacomb
5 ek mustár
bors ízlés szerint
2 kk majoranna
1 közepes fej fokhagyma
1 ek mangalica zsír (kb)
2.5 dl víz (kb)

Elkészítés:
Egy tálba beletesszük az 1-2 evőkanál zsírt, de lehet olaj is. Ebbe jöhet a mustár, fokhagyma, bors, majoránna, esetleg egy kis ételízesítő. Ezeket összekavarjuk, és előző este bekenjük a combokat. Ha csak sütés előtt, akkor sincs semmi gond.
Sütés előtt a tepsit kicsit bekenjük zsírral vagy olajjal, meglocsoljuk, és belepakoljuk a combokat. Felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, ez kb.2-3dl. Lefedjük alufóliával, és úgy sütjük. Ha már 80%-osan megsült, akkor levesszük a fóliát, és hagyjuk pirulni.
sütési hőfok: 180°C


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libacomb 4 személyre » Tepsis libacomb tormásan » Libacomb vadasan » Lecsós libacomb
» Sólet ropogós libacombbal » Gombás libacomb » Fokhagymás libacomb » Libacomb fokhagymásan
» Vadas libacomb » Egészben sült báránygerinc » Mustáros-Erős Pistás hús » Csirkés paella
» Vecsési töltött hús » Fokhagymás rakott csirke » Húsvéti sonka » Borsikafüves fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.