| Sült libacomb mustáros-fokhagymásan receptHúsételek Hozzávalók: 4 közepes db libacomb 5 ek mustár bors ízlés szerint 2 kk majoranna 1 közepes fej fokhagyma 1 ek mangalica zsír (kb) 2.5 dl víz (kb) Elkészítés: Egy tálba beletesszük az 1-2 evőkanál zsírt, de lehet olaj is. Ebbe jöhet a mustár, fokhagyma, bors, majoránna, esetleg egy kis ételízesítő. Ezeket összekavarjuk, és előző este bekenjük a combokat. Ha csak sütés előtt, akkor sincs semmi gond. Sütés előtt a tepsit kicsit bekenjük zsírral vagy olajjal, meglocsoljuk, és belepakoljuk a combokat. Felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, ez kb.2-3dl. Lefedjük alufóliával, és úgy sütjük. Ha már 80%-osan megsült, akkor levesszük a fóliát, és hagyjuk pirulni. sütési hőfok: 180°C A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |