| Savanyú malacleves receptLevesek Hozzávalók: 40 dkg sertéscomb 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 sárgarépa 1 fehérrépa 20 dkg savanyú káposzta só bors 2 evőkanál Rama margarin evőkanál liszt Elkészítés: A finomra vágott vöröshagymát margarinon megpirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kisebb kockákra vágott sertéshúst. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, majd szakaszosan pároljuk. Amikor félig puha a hús, beletesszük a répákat és az átmosott és 2-3 centiméteresre megvágott káposztát is. Felengedjük vízzel, vagy ha van húslevesünk, akkor azzal, úgy gazdagabb ízhatást érhetünk el. Zsemleszínű rántást készítünk, ezzel sűrítjük a levest, majd jól kiforraljuk. A tálalásnál tejföllel kínáljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |