| Céklás savanyú káposzta receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 cékla (25 dkg) 1,5 dl almalé 3 evőkanál mangóchutney (Ázsia-boltban kapható) konzerv savanyú káposzta (lecsepegtetve kb. 35 dkg) só bors 1 csipet cukor Elkészítés: Meghámozzuk, leöblítjük és vékonyra reszeljük a céklát. Az almalevet elkeverjük a chutneyval, felfőzzük, és kb. 5 percig pároljuk benne a céklát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és fedő nélkül további 20 percig főzzük. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük. Elkészítési idő: 35 perc Kalóriatartalom: 55 kcal Szénhidráttartalom: 9 gramm Zsírtartalom: o gramm A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |