Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg margarin
20 dkg cukor
20 dkg rétesliszt
5 tojás
2 ek. rum
50-60 dkg sárgabarack

Elkészítés:
A margarint a cukorral habosra keverjük. Félretesszük.
A tojássárgákat, a réteslisztet, valamint a tojások felvert habját jól összedolgozzuk, és a két alapanyagot összekeverjük. Hozzáadjuk a rumot. Tepsibe öntjük, a tetejét beborítjuk a barackkal.
Forró sütőben sütjük.


A receptet beküldte: kattyus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas-kukoricás lepény » Almáslepény a'la Kátya » Krumplilepénykék » Sajtlepény
» Cseresznyés lepény » Nagyon kakaós lepény » Sonkás brokkolilepény » Túrós lepény
» Kukorica lepény » Sárgabarack parfé » Sonkás-hagymás lepény » Rokfortos sárgabarack
» Gombás-hagymás lepény » Zabpelyhes szilvás lepény » Albán sajtos lepény » Sárgabarack ivólé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.