Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack parfé recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
40 dkg kimagozott érett sárgabarack,
4 dl tejszín,
fél citrom leve,
édesítő ízlés szerint,
csipetnyi só

Elkészítés:
A sárgabarackot a citromlével,sóval,édesítővel turmixba tesszük,és simára keverjük.A tejszínből kemény habot verünk,fél percig ezzel együtt turmixoljuk a masszát.Ezután fóliával bélelt őzgerinc vagy más formába töltjük,elsimítjuk,és a mélyhűtőben megfagyasztjuk.
Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kávéparfé » Sárgabarackleves » Sárgabaracklikőr » Takart sárgabaracklepény
» Sárgabarack ivólé » Kakaós-sárgabarackos süti » Sárgabarackturmix » Gesztenyeparfé
» Almás sárgabarackturmix » Sárgabaracklekvár » Mézes parfé » Joghurtos meggyes parfé
» Sárgabarackos muffin » Sárgabarackos sütemény » Borított sárgabaracktorta » Szedres dinnyeparfé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.