| Sajtos burgonyapogácsa serpenyőben sütve receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 500 g főtt burgonya 150 g liszt 1 tojás 100 g sonka 100 g kemény sajt só bors ízlés szerint olaj a sütéshez Elkészítés: Főzzük meg a burgonyát héjában, majd hámozzuk meg és pürésítsük, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk kicsit hűlni. Adjuk hozzá a lisztet és a tojást, keverjük össze. A kezünkkel készítsünk két lapot ebből a tésztából, az egyiket tegyük serpenyőbe, forró olajba, majd tegyük rá a tölteléket (felszeletelt sonkát és sajtot) és takarjuk le a második lappal. A sajtos burgonyapogácsa mindkét oldalát süssük meg, majd fogyasszuk melegen, tejföllel és friss zöld fűszerekkel. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |