Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos burgonyapogácsa serpenyőben sütve recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
500 g főtt burgonya
150 g liszt
1 tojás
100 g sonka
100 g kemény sajt

bors ízlés szerint
olaj a sütéshez

Elkészítés:
Főzzük meg a burgonyát héjában, majd hámozzuk meg és pürésítsük, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk kicsit hűlni. Adjuk hozzá a lisztet és a tojást, keverjük össze. A kezünkkel készítsünk két lapot ebből a tésztából, az egyiket tegyük serpenyőbe, forró olajba, majd tegyük rá a tölteléket (felszeletelt sonkát és sajtot) és takarjuk le a második lappal. A sajtos burgonyapogácsa mindkét oldalát süssük meg, majd fogyasszuk melegen, tejföllel és friss zöld fűszerekkel.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» A legegyszerűbb sajtos rúd » Puha sajtos pogácsa » Kifli - margarinos, sajtos » Sajtos-olívás fejes saláta
» Zöld burgonyapogácsa » Burgonyás-sajtos rúd » Sós sajtos sütemény » Sajtos brokkolikrémleves
» Sajtos sarkos » Sajtos csúcs » Fitt sajtos korong » Sajtos húsfalatok
» Sajtos burgonyafasírt » Sajtos Gnocchi » Sajtos-sült virsli » Sajtos tojáskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.