| Rozmaringos pecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 2 zöldpaprika 1 fej fokhagyma 1 dl olaj rozmaring bazsalikom flekkenfűszer só bors Elkészítés: A húst kb. 4 cm-es kockákra felaprítjuk,a fokhagymát megtisztítjuk,a paprikákat felszeleteljük. Forró olajon a húst kicsit megkapatjuk,a fűszereket,a fokhagymát,a zöldpaprikát hozzátesszük. Nagyon lassú tűznél,fedő alatt 2 óra hosszat pároljuk, egyszer-egyszer megkeverjük,de ne sokat emelgessük a fedőt. Ha megpuhult, áttesszük jénai tálba, és sütőben 10 perc alatt pirosra sütjük. Tanácsok: Én párolt rizzsel szoktam tálalni,de ki-ki ízlése szerint.Akár főzelékre is lehet tenni feltétnek. Elkészítési idő: 140 perc A receptet beküldte: amarinda.1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |