Tutireceptek.hu fejléc

Római ragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéslapocka
30 dkg sárgarépa
20 dkg fehérrépa
15 dkg vöröshagyma
1 cs.petrezselyemzöld
1 db karalábé
1 evőkanál zsír

bors

Elkészítés:
A húst apró kockára vágva kevés zsíron átfuttatjuk ,majd hozzákeverjük a karikára vágott sárgarépát fehérrépát a kockára vágott karalábét,vöröshagymát.Sóval,borssal vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.
Vízben áztatott római tálba tesszük közepesen meleg sütőben 50 percig sütjük.
Párolt rizst adunk köretként.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke római tálban » Csőtészta római módra II. » Római tálban sült csirke » Lecsó római tálban
» Római tálban sült csülök » Marha római tálban » Római tokány » Sajtos csirke római tálba
» Római szelet » Libamáj római tálban » Csirkemáj római tálban » Rizses csirke római tálban
» Római csirkemáj » Római rakottas » Csirkecomb római tálban » Borjúsült római tálban


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.