Tutireceptek.hu fejléc

Római ragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéslapocka
30 dkg sárgarépa
20 dkg fehérrépa
15 dkg vöröshagyma
1 cs.petrezselyemzöld
1 db karalábé
1 evőkanál zsír

bors

Elkészítés:
A húst apró kockára vágva kevés zsíron átfuttatjuk ,majd hozzákeverjük a karikára vágott sárgarépát fehérrépát a kockára vágott karalábét,vöröshagymát.Sóval,borssal vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.
Vízben áztatott római tálba tesszük közepesen meleg sütőben 50 percig sütjük.
Párolt rizst adunk köretként.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke római tálban » Borjúsült római tálban » Római csirke » Csőtészta római módra II.
» Római szelet » Sertéshava római tálban » Római csirkemáj » Csőtészta római módra
» Római leves » Római rakottas » Római tokány » Római saláta
» Római tálban sült csirke » Lecsó római tálban » Sündisznó (római tálban) » Marha római tálban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.