| Csirkecomb római tálban receptEgytálételek Hozzávalók: 1/2 fej édeskáposzta 1 kg krumpli 3-4 szál sárgarépa csirkecombok(én 4 duplát tettem rá) só,bors,kakukkfû,ételizesitõ,egy pici olaj Elkészítés: Elöszor is a káposztát csikokra szeleteltem a tál aljara raktam, megszórtam egy kevés sóval,borssal etelizesitovel,erre helyeztem a meghámozott negyedekre vágott krumplit és a megtisztitott ,karikara vágott sárgarépat,szintén fûszereztem ételizesitövel egy pici sóval.Erre ráhelyeztem a fûszerezett csirkecombokat amit megszortam egy keves kakukkfûvel ,ételizesitõvel,és meglocsoltam egy kevés olajjal.A tálat lefedtem és kb 1.5 ora hosszáig sütöttem a sütõbe 200 fokon,vagyis addig mig a combok szép pirosra sultek. Tanácsok: Aki szereti fokhagymát vagy võröshagymát is retegezhet a káposztára.Használat elõtt ne felejtsük el leáztatni a tálat:))) A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |